Ilse van den Bosch nieuwe CFRO Lifetri Groep

Ilse van den Bosch (49) is benoemd tot Chief Financial & Risk Officer (CFRO) van Lifetri Groep, de in september 2018 opgerichte Nederlandse verzekeringsgroep. Lifetri Groep heeft de ambitie de activiteiten in Nederland en België verder uit te breiden via autonome groei en acquisities.

Van ASR naar Lifetri

Van den Bosch heeft meer dan twintig jaar ervaring in finance- en riskfuncties bij een aantal Nederlandse verzekeraars en pensioenfondsen. In haar meest recente functie was ze als CFRO Leven bij ASR verantwoordelijk voor de finance- en riskactiviteiten van de pensioen-, leven- en uitvaart-portefeuilles, daarvoor werkte ze in vergelijkbare functies bij PGGM, Achmea en AEGON.

Tot Lifetri Groep behoren Lifetri Verzekeringen en Lifetri Uitvaartverzekeringen, een uitvaartverzekeraar met circa 185.000 polishouders in Nederland. Lifetri Groep is onderdeel van TPG Sixth Street Partners (TSSP), een wereldwijd opererende organisatie met financiële en investeringsactiviteiten en meer dan $ 30 miljard vermogen onder beheer.