Lifetri Groep

Lifetri is een verzekeraar met zeer ervaren medewerkers en management. We hebben een lange historie en bestaan uit onder meer Klaverblad Levensverzekering N.V. De naam Lifetri is in 2018 gekozen om aan te geven dat we samen met klanten willen groeien en tevens diep geworteld in de maatschappij staan.

Lifetri heeft een zeer kapitaalkrachtige aandeelhouder Sixth Street Partners (“Sixth Street”). Die gaat net als wij voor succes op de lange termijn.

Maak kennis met de mensen achter Lifetri.

Directie

CEO

Philippe Wits

Philippe wil met Lifetri mensen zelf-verzekerd maken. Eerst klanten laten nadenken over wie ze zijn en wat ze willen. En ze pas dan helpen met de juiste financiële oplossingen. Philippe was hiervoor onder meer Chief Digital en Directeur Leven bij ASR en CEO van Ardanta.

Chief Financial & Risk Manager

Menno Harkema

Menno geeft graag inzicht in cijfers en risico’s en wil met een combinatie van een ondernemende houding en kritische blik, een duurzame bijdrage leveren aan de resultaten van Lifetri. Menno werkte hiervoor onder meer bij a.s.r, Axent, Triodos en VVAA.

Chief Investment Officer

Han Rijken

Han wil met zijn passie voor beleggingen zijn bijdrage leveren aan een gedegen beleggingsportefeuille en zo een goede basis creëren voor de juiste financiële oplossingen voor onze klanten. Han werkte hiervoor bij NN Investment Partners.

COO

Rutger Zomer

Rutger heeft als missie om de klanten van Lifetri optimaal te bedienen. Met zijn lange ervaring in de verzekeringswereld wil hij een verdere bijdrage leveren aan de groei van Lifetri met nieuwe portefeuilles. Hiervoor was Rutger CFO van Aegon Nederland.

Onze aandeelhouder

Sixth Street Partners

Lifetri heeft een kapitaalkrachtige aandeelhouder: Sixth Street Partners, dat is gespecialiseerd in langetermijninvesteringen in complexe, sterk gereguleerde industrieën. Meer over Sixth Street Partners